026 382 7903 Veelgestelde vragen Home Inloggen

Kaasmerken

Bij FNZ Kaas verkopen we alleen de allerlekkerste kazen. Al 100 jaar maken we onze eigen heerlijke goudse kaas, maar sindskort verkopen we ook verschillende andere kaasmerken via onze online kaaswinkel.


Beemster kaas

Elke kaas heeft een andere smaak, waarbij je de versheid proeft. De melk komt van Noord-Hollandse koeien die veel en vrij buiten hebben gelopen.


Meer over Beemster kaas


Edammer

Edammer kaas is een kaas die is ontstaan in Edam. Een dorp naast Volendam in Noord-Holland. Edammer kaas kun je herkennen aan dat de kaas bolvormig is. Ook is de kleur een herkenningspunt. Bij de Edammer kaas denkt u gauw aan de rode kleur, maar deze worden ook in het oranje verkocht. Edammer kaas is een 40+ kaas.


Meer over Edammer


FNZ Kaas

FNZ kaas wordt al ruim 100 jaar speciaal gemaakt door boeren voor boeren. Gemaakt van de melk van uw eigen koeien. FNZ kaas wordt traditioneel gerijpt en daarna vers voorverpakt. Zo blijft de kaas lang vers en kunt u er elke dag van genieten.


Meer over FNZ Kaas


Friesblond

In Friesland worden we blij van alles wat lekker en puur smaakt. Dat mag je dus ook van Friesblond verwachten. Een nieuwe, eerlijke, heerlijke 48+ kaas. Romig en vol smaak. De kaas is 100% natuurlijk; zonder e-nummers of kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Friesblond is daarom lichter van kleur. Vandaar de naam ‘blond’.


Meer over Friesblond


Landana

Landana kaas wordt op een traditionele manier bereid. Landana kaas is er in drie soorten, maar bij FNZ Kaas verkopen wij de speciale Landana Kruiden gemaakt van Hollandse koeienmelk.


Meer over Landana


Milner

Als je aan Milner denkt, denk je aan Hollands, gezond en fit. Met een ruime keuzen uit verschillende kazen is de 30+ kaas een luchtige Hollandse kaas.


Meer over Milner


Ouwe Jongens

Ouwe Jongens is een kaas met een volle en pittige smaak. De kaas is lekker voor op brood, maar ook in combinatie met mosterd is het een aanrader.


Meer over Ouwe Jongens


Prima Donna

Prima Donna kaas is een Hollandse kaas met een Italiaans karakter. De topkwaliteit kazen van Prima Donna hebben een zachte en noot-achtige smaak.


Meer over Prima Donna