Vanaf € 50,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Landana kaas

Landana

Landana kaas wordt op een traditionele manier bereid. Landana kaas is er in drie soorten, maar bij FNZ Kaas verkopen wij de speciale Landana Kruiden gemaakt van Hollandse koeienmelk.

Meer over Landana

Alle kazen van Landana worden op een traditionele manier bereid. Landana is beschikbaar in drie soorten, maar bij FNZ Kaas verkopen wij alleen de speciale Landana Kruiden gemaakt van Hollandse koeienmelk.

Landana Kruiden

Landana Kruiden is een lekkere Hollandse kaas met een rijke melange van tomaten, paprika, knoflook, ui en basilicum. Deze kaas is geïnspireerd door de kruiden- en moestuin van de traditionele Hollandse boerderij en dat proef je! Hou jij van een kruidige kaas, dan wordt deze kaas ongetwijfeld jouw nieuwe favoriet!

48+ Kaas

De speciale Landana Kruiden is een 48+ kaas. Dat betekent dat deze kaas vetter is dan bijvoorbeeld een 30+ kaas en daarom onder velen geliefd. Dit betekent overigens niet dat 48+ kazen voor 48% uit vet bestaan. Oude 48+ kazen zijn namelijk vetter dan jonge 48+ kazen.

Waarom FNZ Kaas?

FNZ Kaas is al 100 jaar een begrip onder melkveehouders in Nederland. Wij zijn dé leverancier van traditioneel gerijpte kwaliteitskaas. Onze heerlijke kazen bezorgen wij sinds kort ook bij u thuis. Binnen 2 dagen!


Producten (€ excl. btw)