Vanaf € 50,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

FNZ Kaas

FNZ Kaas

FNZ kaas wordt al ruim 100 jaar speciaal gemaakt door boeren voor boeren. Gemaakt van de melk van uw eigen koeien. FNZ kaas wordt traditioneel gerijpt en daarna vers voorverpakt. Zo blijft de kaas lang vers en kunt u er elke dag van genieten.

Meer over ons eigen merk

FNZ Kaas staat al meer dan een eeuw garant voor een ambachtelijke passie voor kaas. Onze kazen onderscheiden zich door hun authentieke smaken die tot stand komen dankzij ambachtelijk vakmanschap en liefdevolle zorg.

We bieden een breed assortiment Hollandse kazen van hoge kwaliteit, elk met een uniek karakter dankzij de rijke smaken. Van jong en romig tot pittig en vol, onze kazen beloven een culinair avontuur om keer op keer van te genieten.

Generaties lang hebben we bij FNZ Kaas onze focus gelegd op het behoud van ambachtelijk vakmanschap om van elke kaas een smaaksensatie te maken. Geniet van onze passie voor kaas van topkwaliteit. Onze kazen staan als geen ander voor authentieke, ambachtelijke kaasmakerij.

Traditionele Goudse kazen

Laat u verrassen door onze ambachtelijke Goudse kazen. Deze op traditionele wijze gerijpte kazen, onthullen hun rijkdom aan smaken door middel van een zorgvuldig proces.

Elke kaas heeft zijn eigen karakter dankzij de liefdevolle rijping techniek. Van jonge en frisse varianten tot meer complexe, uitgesproken smaken in onze extra gerijpte kazen. Bij elke hap ontdekt u nieuwe, subtiel uitgebalanceerde smaaknuances.

Laat onze Goudse kazen u meenemen op een verfijnde smaakreis. Geniet van de harmonie van texturen en de delicate smaak van echt ambachtelijk vakmanschap.

FNZ Kaas is altijd dichtbij door online bestellen

Bij FNZ Kaas richten we ons op een naadloze ervaring voor al onze klanten. Kies voor het gemak van online bestellen en we bezorgen uw favoriete kazen graag bij u thuis.

Bestel eenvoudig en snel via onze website en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen, zonder verzendkosten bij bestellingen boven €35. Op die manier kunt u op uw gemak genieten van ons uitgebreide assortiment authentieke kazen.

Of u nu op zoek bent naar een hartverwarmend cadeau of een traktatie voor het weekend, online bestellen maakt het kiezen van kwaliteitskaas kinderspel. FNZ Kaas, altijd dichtbij dankzij een klantgerichte aanpak.

FNZ Kaas op route bestellen

Wilt u altijd verse FNZ Kaas in huis hebben? Meld u dan eenvoudig aan voor onze vaste bezorgroutes.

Elke zes weken komen onze enthousiaste medewerkers bij u thuis met verse kaas. Zo heeft u altijd uw favoriete kazen in huis zonder gedoe.

Profiteer van onze servicegerichte dienstverlening en het deskundige advies van onze route vertegenwoordigers. Laat u inspireren bij het ontdekken van nieuwe smaken.

Vertrouw op onze betrouwbare voorraad en reserveer nu eenvoudig een plek op onze routes. FNZ Kaas, altijd vers op voorraad dankzij onze route service.

FNZ Kaas, waar traditie en kwaliteit één zijn

Al generaties lang zetten we ons in om de tradities van de Nederlandse kaasambacht levend te houden. Tegelijkertijd zijn we altijd gericht gebleven op kwaliteit en continue verbetering.

Bij FNZ Kaas komen traditie en innovatie perfect samen. Onze boeren, kaasmakers en partners werken elke dag hard aan het beste resultaat. En dat proeven onze klanten in de unieke smaken van elke kaas.

We nodigen u van harte uit om langs te komen en onze kaaswereld van binnenuit te ervaren. Tot snel en geniet van FNZ Kaas!

Veelgestelde vragen

Wat maakt FNZ Kaas zo bijzonder?

Bij FNZ Kaas geloven we in het belang van traditioneel vakmanschap en het leveren van kaas van uitzonderlijke kwaliteit. Onze kazen worden al meer dan 100 jaar met passie gemaakt door boeren voor boeren.
Elke kaas is een uniek product omdat we alleen melk van de eigen koeien van onze boerderij partners gebruiken. Zo creëren we kazen een authentieke smaak die recht doet aan de rijke geschiedenis.
Tegelijkertijd streven we naar betaalbare prijzen voor al onze klanten. Ons doel is om ambachtelijke kwaliteit te leveren tegen eerlijke prijzen en uitsluitend een 100% Nederlands product.
Met onze boeren, kaasmakers en partnerbedrijven vormen we een hecht team met oog voor traditie en continue verbetering. Dat maakt FNZ Kaas zo bijzonder!

Waar komen de kazen vandaan?

Wij werken nauw samen met boerderijen uit verschillende regio’s in Nederland. Onze kazen worden gemaakt door ervaren kaasmakers in regio’s als Brabant, Noord-Holland en Friesland.
Daarbij kiezen we altijd voor langdurige samenwerkingen met geselecteerde lokale melkveehouders. Zij leveren de kwaliteitsmelk die we nodig hebben voor de productie van onze kazen.
Zo blijven we zo dicht mogelijk bij de boer. Hierdoor krijgt elke kaas zijn eigen regionale karakter omdat hij gemaakt wordt met verse lokale melk. Dit zorgt voor een authentieke smaak die past bij de regio.
Bij FNZ Kaas hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze boerenpartners en de rijke traditionele kaascultuur van Nederland.

Hoe worden de kazen van FNZ Kaas gerijpt?

Onze kaasmakers laten de kazen traditioneel rijpen in onze speciaal ingerichte opslagplaatsen. Hier worden temperatuur en vochtigheid zorgvuldig geregeld.
Dit zorgt voor de ideale omstandigheden waarin de unieke smaak- en textuureigenschappen van elke kaas zich volledig kunnen ontwikkelen.
Tijdens het rijpingsproces verversen we de kazen regelmatig. Dit is belangrijk om een gelijkmatige rijping te garanderen.
Onder de deskundige begeleiding van onze kaasmeesters ondergaat elke kaas een proces op maat, afgestemd op het type en de wensen. Hierdoor ontstaan kazen met diepe, complexe smaken.
Met veel vakmanschap en aandacht laten we de kazen van hun beste kant zien.

Welke soorten kazen kan ik bij FNZ Kaas bestellen?

Bij FNZ Kaas vindt u een divers aanbod van authentieke Hollandse kazen. Onderdeel van onze trots is ons assortiment ambachtelijk gerijpte Goudse kazen, variërend van jong tot oud.
Daarnaast bieden we bijvoorbeeld een romige jonge komijnekaas en nog veel meer.
Elke kaas heeft zijn eigen karakter dankzij zorgvuldig vakmanschap. Er is dus voor ieder wat wils, of u nu houdt van een milde jonge smaak of van uitgesproken pittige kazen.

Hoe kan ik gemakkelijk FNZ Kaas bestellen?

Er zijn twee manieren om FNZ Kaas in huis te halen. U kunt online bestellen via onze website, waarna we uw bestelling binnen twee werkdagen bezorgen.
Als u liever persoonlijk contact heeft, nodigen we u uit om deel te nemen aan onze vaste bezorgroutes en hier een abonnement op te nemen. Eens in de zes weken brengt onze vertegenwoordiger u verse FNZ Kaas.
Kies voor het gemak van thuisbezorgen per koerier of sluit u aan bij onze routeservice. In beide gevallen profiteert u van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen.
Of u nu kiest voor één kaas of een gevarieerd assortiment, wij helpen u graag bij het samenstellen van uw bestelling. Geniet van FNZ Kaas.

Producten (€ excl. btw)