FNZ kaas wordt al ruim 100 jaar speciaal gemaakt door boeren voor boeren. Gemaakt van de melk van uw eigen koeien. FNZ kaas wordt traditioneel gerijpt en daarna vers voorverpakt. Zo blijft de kaas lang vers en kunt u er elke dag van genieten.
Een Goudse kaas, gemaakt van Hollandse melk slechts enkele weken gerijpt in ons pakhuis.
Deze kaas wordt gemaakt van Hollandse melk. Na 8-10 weken rijpen verlaat hij het pakhuis.
Deze kaas wordt gemaakt van Hollandse melk. Heeft ruim 4 maanden gerijpt in ons pakhuis.
Komt tijd, komt smaak kunnen we wel zeggen. Door de optimale temperatuur en luchtvochtigheid heeft de kaas alle tijd om op smaak te komen.
Een hele kaas van 5 kilo op traditionele wijze gerijpt op houten planken vol van smaak.
Een hele kaas van 5 kilo 7-8 weken gerijpt
Een hele kaas van 5 kilo belegen vol van smaak en op traditionele wijze gerijpt op houten planken
Deze jong belegen kaas is minder vet, maar desondanks heerlijk vol van smaak
Deze jonge komijnekaas is mild kruidig en zacht romig van smaak.