Vanaf € 35,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Milner kaas

Milner

Als u aan Milner denkt, denkt u aan Hollands, gezond en fit. Met een ruime keuzen uit verschillende kazen is de 30+ kaas een luchtige Hollandse kaas.

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de zoekopties.

Reset filter

De eigenschappen van Milner Kaas

Milner kaas, een juweel van FNZ Kaas, onderscheidt zich door gezonde eigenschappen en duurzame herkomst. Deze kaas, verkrijgbaar in 30+ en 48+ varianten, bevat minder vet maar wel veel smaak. Dit is ideaal voor mensen die gezond willen eten.

Gemaakt van halfvolle en weidemelk, bevat Milner 40% minder vet dan normale kaas. Toch zitten er veel voedingsstoffen in.

De jong belegen Milner kaas met zijn zachte textuur en milde smaak laat zien dat gezond eten lekker kan zijn. De melk komt van koeien die vrij op Nederlandse weiden lopen. Dit benadrukt het belang van dierenwelzijn en kwaliteit.

Meer over Milner

Milner kaas staat voor gezond en fit. Dat komt doordat de speciale 30+ kaas met zorg wordt gemaakt van de melk van bijzondere koeien. Deze koeien brengen het grootste deel van hun tijd buiten door in de uitgestrekte Nederlandse weiden. Hier genieten ze van het vers gras.

Deze manier van weiden is beter voor de koeien en zorgt ervoor dat de melk, en daarmee de kaas, een rijkere smaak krijgt. U proeft het verschil direct. Elke plak Milner kaas is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van onze weiden. De kaas komt rechtstreeks van de koe op het veld, naar de consument.

Zo laat Milner kaas zien hoe gezond eten op een duurzame manier geproduceerd kan worden. Vanwege de zorgvuldige manier van bereiding en de bijzondere melk, blijft Milner staan voor gezonde voeding uit de wei.

Milner jong belegen

Bij FNZ Kaas focussen we ons op de verkoop van de bijzonder lekkere jong belegen Milner kaas.

Deze Milner kaas onderscheidt zich door zijn romige structuur, zachte textuur en die licht pittige naamsmaak. Kaasliefhebbers waarderen dit.

Het is de perfecte balans tussen smeuïg en karaktervol. Daardoor is deze kaas populair in veel huishoudens. Of hij nu op een broodje is, in een salade of op een kaasplankje, de Milner Jong Belegen verrijkt elk gerecht met zijn unieke smaak.

30+ Kaas

Het assortiment van Milner bestaat alleen uit 30+ kazen. Dit betekent dat de kazen aanzienlijk minder vet bevatten dan veel traditionele kazen.

Doordat er minder vet in zit, zijn de Milner kazen een gezondere keuze. Dit is ideaal voor mensen die bewust bezig zijn met gezond eten.

Kiezen voor Milner betekent kiezen voor een balans tussen genieten en goed voor jezelf zorgen. U hoeft geen concessies te doen op de rijke smaak, want die is ook bij Milner aanwezig. Veel mensen waarderen deze smaak.

Waarom FNZ Kaas?

FNZ Kaas draagt al 100 jaar met trots bij aan de Nederlandse kaascultuur en is een vertrouwde naam onder melkveehouders in ons land.

Als dé leverancier van traditioneel gerijpte kwaliteitskaas, streven we ernaar om onze klanten alleen het beste te bieden. En nu, met onze nieuwe thuisbezorgservice, kunt u binnen slechts 2 dagen genieten van onze heerlijke kazen, zonder dat u de deur uit hoeft. Kies voor traditie, kies voor kwaliteit, kies voor FNZ Kaas. Lees hier meer over ons


Producten (€ excl. btw)