026 382 7903 Veelgestelde vragen Home Inloggen
FNZ Kaas bestaat al 110 jaar

110 jaar

Vers en vertrouwd
Kaas aan huis? Bestel nu via FNZ Kaas.

Snel & veilig

Binnen 2 dagen kaas in huis
FNZ Kaas levert al 110 jaar de melk van de melkveehouder terug in de vorm van kaas.

Melkveehouders

Gemaakt van de melk van uw koeien

Friesblond

Alle 5 kazen

Friesblond

Meer over Friesblond

In Friesland worden we blij van alles wat lekker en puur smaakt. Dat mag je dus ook van Friesblond verwachten. Een nieuwe, eerlijke, heerlijke 48+ kaas. Romig en vol smaak. De kaas is 100% natuurlijk; zonder e-nummers of kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Friesblond is daarom lichter van kleur. Vandaar de naam ‘blond’.

Je kiest Friesblond vanwege de romige smaak én het feit dat deze 100% natuurlijk is. Friesblond wordt duurzaam gemaakt, met aandacht aan het welzijn van de koeien, bevordering van biodiversiteit en liefde voor de natuur.

Friesblond wordt in onze kaasmakerij in Heerenveen gemaakt van weidemelk die regionaal wordt aangeleverd door melkveehouders. Weidemelk houdt in dat onze koeien minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag in een weide staan vol gras, witte en rode klavers, paardenbloemen en nog vééééééél meer.

Waarom FNZ KAAS?

FNZ Kaas is al 100 jaar een begrip onder melkveehouders in Nederland. Met FNZ Kaas zijn we de leverancier van traditioneel gerijpte kwaliteitskaas. We genieten daarin al jaren het volste vertrouwen van onze klanten.

Hoe gaan we te werk?

U kunt op elk moment de kaas via deze webshop bestellen. Deze kunnen we via POSTNL binnen 2 dagen bij u leveren. Vanaf 35,- betaalt u geen verzendkosten!

Ook kunt u zich aanmelden om in de route bezocht te worden door één van onze verkopers. Elke 6 weken komen we dan op route bij u langs om de kaas te leveren.

Bestelling op
route bezorgen