Vanaf € 50,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Kaassoorten

Kaas is er in alle soorten en maten. De een houdt van jonge kaas, terwijl de ander misschien van oude kaas houdt. Bij FNZ Kaas houden we van alle soorten kaas. In onze online kaaswinkel kunt u jonge kaas, jong-belegen kaas, belegen kaas, extra-belegen kaas, oude kaas en overjarige kaas kopen.

Jonge kaas

Jonge kaas is een kaas die slechts vier weken de tijd heeft gekregen om te rijpen. Dit korte rijpingsproces zorgt ervoor dat jonge kaas erg smeuïg is en een zachte en romige smaak heeft.


Meer over Jonge kaas

Jong belegen kaas

Jong belegen kaas is lekker zacht en romig van smaak. Het is dan ook niet voor niets ons meest verkochte kaassoort. Koop jouw favoriete jong belegen kaas nu gemakkelijk en snel online via FNZ Kaas.


Meer over Jong belegen kaas

Belegen kaas

Belegen kaas heeft een rijpingstijd van 16 tot 18 weken. Hierdoor is de smaak sterker dan die van een jonge kaas of jong belegen kaas, maar nog niet zo sterk als die van oude kaas. De smaak is heerlijk vol en romig en is daarmee perfect voor de echte kaas liefhebber.


Meer over Belegen kaas

Extra belegen kaas

Extra belegen kaas heeft een rijpingstijd van 7 tot 8 maanden. In die tijd heeft de kaas een lekkere pikante smaak ontwikkeld zonder zijn natuurlijke romigheid te verliezen.


Meer over Extra belegen kaas

Oude kaas

Oude kaas heeft 10 tot 12 maanden gerijpt en heeft een robuuste, volle smaak, met een extra randje dankzij de heerlijke zoutkristallen.


Meer over Oude kaas

Speciale kazen

Behalve de standaard kazen biedt FNZ kazen ook een assortiment van speciale kazen, kazen met kruiden, noten of nagelkaas.


Meer over Speciale kazen

Producten (€ excl. btw)