026 382 7903 Veelgestelde vragen Home Inloggen

Komijnekaas

Komijnekaas

Komijnekaas is een heerlijke kaas van Hollandse bodem. Een perfecte combinatie van de nootachtige smaak van komijnzaadjes en de heerlijke smaak van goede kaas. Lekker door warme gerechten, op een cracker, op brood of bij de borrel.

Wat is Komijnekaas?

Komijnekaas is kaas met komijnzaad er in. Het is een van de bekendste kaassoorten van Nederland en heeft zoals u al verwacht als u hem ziet een zeer sterke, karakteristieke smaak. Komijnekaas heeft een lichte, nootachtige, pittig-zoete smaak die perfect past bij de heerlijke kaassmaak. De smaak verschilt van soort tot soort, maar komijnekaas van Hollandse bodem is altijd van de aller hoogste kwaliteit. De smaak is afhankelijk van hoe lang de komijnekaas gerijpt is. Hoe langer de kaas gerijpt is, hoe sterker de smaak van de toegevoegde komijnzaadjes.

Komijnekaas tijdens de zwangerschap?

Komijnekaas kunt u gerust eten tijdens de zwangerschap. Sterker nog, veel vrouwen hebben extra behoefte aan ijzer tijdens hun zwangerschap. Komijnekaas bevat meer ijzer dan normale kazen en is daarom zelfs beter om te eten. Komijnzaadjes bevatten naast ijzer ook nog veel andere gezonde stoffen.

Komijnekaas kopen

Bij FNZ Kaas kun jij jouw favoriete komijnekaas online kopen. FNZ Kaas is al 100 jaar een begrip onder melkveehouders in Nederland. Wij zijn dé leverancier van traditioneel gerijpte kwaliteitskaas. Onze heerlijke kazen bezorgen wij sinds kort ook bij u thuis. Binnen 2 dagen heb jij jouw favoriete komijnekaas in huis!