Vanaf € 50,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Online Kaasspeciaalzaak

Bent u op zoek naar een kaasspeciaalzaak? Dan bent u bij FNZ Kaas aan het juiste adres. Wij zijn niet de kaasspeciaalzaak die u gewend bent, maar we verkopen onze kwaliteitskazen online.

Onze bezorgers rijden iedere 6 weken een vaste route en kunnen dan ook uw favoriete kaas bij u thuis bezorgen. Ook is het mogelijk om uw favoriete kaas online te bestellen, dan is uw kaas binnen 48 uur in huis.

Naar het formulier

Over FNZ Kaas

FNZ Kaas is al 100 jaar een begrip onder melkveehouders in Nederland. Met FNZ Kaas zijn we de leverancier van traditioneel gerijpte kwaliteitskaas. We genieten daarin al jaren  het volste vertrouwen van onze  klanten.

Door onze onvoorwaardelijke service en vakbekwame medewerkers willen we dit vertrouwen elke dag verder uitbouwen. Met een hoogwaardig assortiment aan kwaliteitskazen willen we smaakvervlakking tegengaan en een eerlijke melkprijs voor de veehouders.

Kaas bestellen

Online kaas bestellen

Kaas is heerlijk. Vooral kwaliteitskaas. Van jonge kaas tot oude kaas, speciale kazen, hele kazen en lekkere kaasplankjes. Ons assortiment is erg uitgebreid. Wilt u heerlijke kaas bestellen? De lekkerste kaas bestelt u gemakkelijk online bij FNZ Kaas. Wij zijn dé online kaaswinkel van Nederland. Zo brengen we de kaasspeciaalzaak naar u toe en hoeft u niet naar een kaasspeciaalzaak bij u in de buurt.

Kaaswiel kopen

Exclusieve levering voor boeren

We leggen de nadruk op goede service aan onze klanten. Zo zijn we een van de weinige partijen die boeren de mogelijkheid bieden om hun favoriete kaas van ons direct op hun erf te laten bezorgen.

Elke zes weken rijden onze ervaren verkopers door het hele land om de lekkerste kazen persoonlijk bij boeren af te leveren. Hierdoor hoeven boeren niet zelf naar een kaaswinkel te rijden en besparen ze veel tijd. Door gebruik te maken van onze vaste route kunnen ze rekenen op dezelfde vertrouwde gezichten en een gezellig praatje.

Aanmelden voor routebezorging

Merken kaas die wij verkopen

Bij FNZ Kaas hebben we een breed assortiment aan echte Nederlandse kaasmerken. Zo vindt u in ons assortiment bekende namen als Beemster, Gouda, Edammer, Friesblond en Ouwe Jongens.

Daarnaast bieden we een selectie bijzondere kazen, zoals de pittige Prima Donna en romige kaas van Milner. Deze unieke kazen geven ons assortiment een speciaal karakter. Elk kaasmerk heeft dan ook zijn eigen unieke smaakprofiel, gevormd door de gebruikte melk en het rijpingsproces.

Bekijk onze merken

Bestel nu en proef het verschil!

Bij FNZ Kaas willen we meer zijn dan zomaar een online kaaswinkel. We brengen de ambachtelijke kaaskwaliteit van Nederland naar jouw erf! Onze enthousiaste verkopers bezorgen door het hele land verse kazen. Zo ontvangt u regelmatig uw favoriete kazen, zonder dat u er zelf de deur voor uit hoeft.

Bestel vandaag en we bezorgen uw kaas binnen enkele dagen, zodat u meteen kunt genieten van de pure smaak. Proef wat wij bedoelen met oer-Hollandse kaas. Beleef romige ervaringen zoals gouda of edammer, karaktervolle uitschieters zoals prima donna of friesblond. Maar ook andere ambachtelijke kazen van boerderijen uit uw eigen land.

FNZ Kaas bestaat al 110 jaar

110 jaar

Vers en vertrouwd
Kaas aan huis? Bestel nu via FNZ Kaas.

Kaas aan huis

Iedere 6 weken komen we langs
FNZ Kaas levert al 110 jaar de melk van de melkveehouder terug in de vorm van kaas.

Melkveehouders

Gemaakt van de melk van uw koeien

Bekijk ons kaas assortiment

Wil jij online kaas bestellen? Kies dan voor de heerlijke kwaliteitskaas van FNZ Kaas. Bekijk hier ons assortiment en bestel direct online.

Bekijk ons assortiment

Producten (€ excl. btw)