026 382 7903 Veelgestelde vragen Home Inloggen

Online Kaasspeciaalzaak

Bent u op zoek naar een kaasspeciaalzaak? Dan bent u bij FNZ Kaas aan het juiste adres. Wij zijn niet de kaasspeciaalzaak die u gewend bent, maar we verkopen onze kwaliteitskazen online. Onze bezorgers rijden iedere 6 weken een vaste route en kunnen dan ook uw favoriete kaas bij u thuis bezorgen. Ook is het mogelijk om uw favoriete kaas online te bestellen, dan is uw kaas binnen 48 uur in huis.

Over FNZ Kaas

FNZ Kaas is al 100 jaar een begrip onder melkveehouders in Nederland. Met FNZ Kaas zijn we de leverancier van traditioneel gerijpte kwaliteitskaas. We genieten daarin al jaren  het volste vertrouwen van onze  klanten.

Door onze onvoorwaardelijke service en vakbekwame medewerkers willen we dit vertrouwen elke dag verder uitbouwen. Met een hoogwaardig assortiment aan kwaliteitskazen willen we smaakvervlakking tegengaan en een eerlijke melkprijs voor de veehouders.

Online kaas bestellen

Kaas is heerlijk. Vooral kwaliteitskaas. Van jonge kaas tot oude kaas, speciale kazen, hele kazen en lekkere kaasplankjes. Ons assortiment is erg uitgebreid. Wil je heerlijke kaas bestellen? De lekkerste kaas bestel je gemakkelijk online bij FNZ Kaas. Wij zijn dé online kaaswinkel van Nederland. Zo brengen we de kaasspeciaalzaak naar u toe en hoeft u niet naar een kaasspeciaalzaak bij u in de buurt.

Bekijk ons kaas assortiment

Wil jij online kaas bestellen? Kies dan voor de heerlijke kwaliteitskaas van FNZ Kaas. Bekijk hier ons assortiment en bestel direct online.

Bekijk ons assortiment