Vanaf € 35,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Online kaas bestellen

Bestel kaas online bij FNZ Kaas

Bij FNZ Kaas kunt u eenvoudig online kaas bestellen. Bekijk hieronder een aantal kazen uit ons assortiment.

Online kaas bestellen bij FNZ Kaas

FNZ kaas verkoopt niet zomaar kaas, het is een stukje Nederlands erfgoed. Al generaties lang worden de kazen met toewijding en passie gemaakt, speciaal voor melkveehouders. De kernwaarden van FNZ kaas zijn ambachtelijke kwaliteit en eerlijke prijzen. Dit proeft u in elke hap.

Waarom online bestellen bij FNZ Kaas?

Het geheim zit hem in de kwaliteit van de ingrediënten en het ambachtelijke rijpingsproces. Alleen de beste zuivel wordt gebruikt om de kaas te maken. Vervolgens ondergaat de kaas een zorgvuldig rijpingsproces om de perfecte smaak en textuur te bereiken. Het resultaat is een reeks kwaliteitskazen waarvan u gegarandeerd zult genieten.

Het proces van online kaas bestellen

Door te bestellen bij FNZ Kaas hoeft u niet meer naar de kaaswinkel te gaan. Wij bieden twee handige opties voor het bestellen van onze producten. Beide zijn even eenvoudig. Hieronder zullen we extra toelichting geven aan de beide opties.

Optie 1: Bezorging op het erf

Stelt u zich eens een enthousiaste verkoper voor die bij u aan de deur komt met een assortiment heerlijke kazen. FNZ kaas heeft verkopers die door het hele land rijden om de boerenkaas persoonlijk bij mensen thuis af te leveren.

Wanneer u ervoor kiest om in de bezorgroute opgenomen te worden, kunt u verwachten dat de verkoper elke zes weken bij u thuis komt. Zo heeft u altijd genoeg kaas bij de hand. Bovendien kunt u gemakkelijk de door u gewenste kaas bestellen bij de bezorger.

Optie 2: Online kaas bestellen

Bent u ongeduldig en wilt u niet wachten tot de verkoper naar u toe komt? Geen probleem! FNZ Kaas heeft een gebruiksvriendelijke online bestelservice. In onze shop kunt u eenvoudig uw favoriete kazen selecteren en bestellen. Binnen slechts twee werkdagen wordt de kaas via de pakketdienst bij u thuisbezorgd. En het wordt nog beter: als u voor minimaal €35 aan kaas bestelt, betaalt u geen verzendkosten!

Online kaas bestellen FNZ kaas

Een uitgebreid assortiment kazen

Wij bieden een indrukwekkend assortiment aan kwaliteitskazen. Onder melkveehouders staat FNZ bekend om de traditioneel gerijpte Goudse kaas, die verkrijgbaar is in verschillende rijpingsgraden. De kaas wordt geleverd in stukken vanaf 1 kilo en is vacuüm verpakt. Dit zorgt ervoor dat de kaas gegarandeerd vers en houdbaar is.

Maar er is meer! Naast de bekende Goudse kaas hebben we ook andere kaassoorten. Denk hierbij aan Edammer, Beemster, Friesblond, Landana, Milner, Ouwe Jongens en Prima Donna.

Een online bestelling plaatsen voor kaas

Online kaas bestellen was nog nooit zo makkelijk. Op onze gebruiksvriendelijke website kunt u moeiteloos uw favoriete kazen selecteren en bestellen. Binnen twee werkdagen wordt de kaas bij u thuis bezorgd. Bestelt u kaas voor minimaal €35, dan is de verzending gratis.

Nu u alles weet over FNZ kaas en hoe u gemakkelijk online kaas kunt bestellen, is het tijd om uw smaakpapillen te verwennen. Geniet van de unieke smaken en merken die we bieden. Ontdek zelf meteen waarom FNZ kaas zo geliefd is onder kaasliefhebbers.


Producten (€ excl. btw)