Vanaf € 35,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Boerderijkaas online bestellen

Boerderijkaas online bestellen bij FNZ Kaas

Bij FNZ Kaas kunt u gemakkelijk de lekkerste boerderijkaas online bestellen. Bekijk hieronder een aantal kazen uit ons assortiment.

Boerderijkaas bij FNZ Kaas

Bij FNZ Kaas bent u meer dan welkom in de rijke en smaakvolle wereld van Boerderijkaas. Als specialist in boerderijkaas bieden we u een assortiment van topkwaliteit. We hebben hierbij oog voor de traditie en passie van de Nederlandse melkveehouders. We vertellen u graag waarom FNZ Kaas de ultieme bestemming is voor liefhebbers van echte boerenkaas.

De oorsprong van boerderijkaas

Boerderijkaas is niet zomaar kaas; het is een ambacht, een erfgoed van Nederlandse melkveehouders. Onze boerderijkaas wordt gemaakt met melk van de hoogste kwaliteit, volgens eeuwenoude tradities. Proef het verschil in elke hap en geniet van de unieke smaak die boerderijkaas te bieden heeft.

FNZ Kaas: Kies voor boerderijkaas

FNZ Kaas is al meer dan een eeuw gespecialiseerd in het leveren van de beste boerenkaas aan gewaardeerde klanten. We geloven daarbij in ambachtelijke kwaliteit en eerlijke prijzen. Dit proeft u in elk stuk kaas dat we aanbieden. Onze kernwaarden zorgen ervoor dat we de traditie en passie van boerenkaas levend houden.

Verschillende soorten boerderijkaas

Bij ons vindt u een breed assortiment boerenkazen om uit te kiezen. Of u nu houdt van ambachtelijk gerijpte Goudse kaas, Edammer, Beemster, Friesblond, Landana, Milner, Ouwe Jongens of Prima Donna, wij hebben voor iedere smaak wat wils. Onze kazen zijn verkrijgbaar in verschillende rijpingsgraden en verpakkingen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een geheel kaaswiel. Zo vindt u altijd de ideale kaas.

Boerderijkaas Bestellen bij FNZ Kaas

Bij FNZ Kaas maken we het bestellen van boerenkaas erg gemakkelijk. U heeft twee opties om van onze heerlijke kazen te genieten:

Optie 1: Levering op het erf

Stelt u zich eens een enthousiaste verkoper voor die bij u aan de deur komt met een assortiment heerlijke kazen. FNZ kaas heeft verkopers die door het hele land rijden. Deze verkopers bezorgen de kaas persoonlijk bij de mensen thuis.

Kiest u voor bezorging op het erf? Dan ontvangt u uw favoriete boerderijkaas met een persoonlijke touch.

Optie 2: Online kaas bestellen

Voor wie niet kan wachten, bieden we een gebruiksvriendelijke online bestelservice. Hiermee bedoelen we onze website. Op onze website kunt u eenvoudig uw favoriete kazen selecteren en bestellen. Binnen twee dagen wordt de kaas via een pakketdienst dan bij u thuis bezorgd. En het wordt nog beter: bestelt u voor minimaal €35 aan kaas, dan betaalt u geen verzendkosten!

De kwaliteit van FNZ Kaas

Waarom kiezen voor FNZ Kaas als het gaat om boerderijkaas? Het geheim zit in de kwaliteit van onze ingrediënten en het ambachtelijke rijpingsproces. Alleen de beste zuivel wordt gebruikt om onze kazen te maken. Vervolgens ondergaat de kaas een zorgvuldig rijpingsproces om de perfecte smaak en textuur te bereiken. Het resultaat is een assortiment van de beste kazen waarvan u gegarandeerd zult genieten.

 

Veelgestelde vragen

Wat maakt boerderijkaas anders dan andere kazen?

De kaas onderscheidt zich door de traditionele wijze waarop deze wordt gemaakt. Zo wordt deze kaas volgens eeuwenoude tradities gemaakt van rauwe melk van hoge kwaliteit. Dit resulteert in een unieke en rijke smaakbeleving.

Welke soorten boerenkaas bieden jullie aan?

Bij FNZ Kaas vindt u een divers assortiment aan boerenkaas. We bieden verschillende rijpingsgraden en verpakkingsformaten om aan uw voorkeuren te voldoen. Ons aanbod omvat onder andere jonge kaas, belegen kaas, oude kaas, jong belegen kaas en extra belegen kaas.

Hoe kan ik boerderijkaas bestellen bij FNZ Kaas?

U kunt op twee manieren van onze boerenkaas genieten. Zo kunt u kiezen voor persoonlijke bezorging op de boerderij. Hierbij bezorgen onze verkopers uw favoriete kazen direct bij u thuis. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke online bestelservice op onze website. Binnen twee werkdagen wordt de kaas dan bij u bezorgd via een pakketdienst.

Wat zijn de voordelen van levering op het erf?

Levering op het erf heeft een persoonlijke touch. U kunt zich voorstellen dat een enthousiaste verkoper bij u aan de deur komt met een assortiment heerlijke kazen. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke ervaring.

Hoe zorgt FNZ Kaas voor de kwaliteit van hun producten?

Bij FNZ Kaas geloven we in het gebruik van de beste ingrediënten en een zorgvuldig ambachtelijk rijpingsproces. We gebruiken alleen zuivel van hoge kwaliteit voor onze kazen. Ook besteden we veel aandacht aan het bereidingsproces. Zo kunnen we kazen van hoge kwaliteit bieden die u zeker lekker zult vinden.


Producten (€ excl. btw)