Vanaf € 50,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Gouda 48+

Gouda 48+ online bestellen

Gouda 48+ is één van de meest populaire kazen ter wereld. Een typisch Hollandse kaas met een volle, romige smaak. Lekker voor op brood, op een cracker, door warme gerechten of bij de borrel.

Gouda 48+ is een echte Nederlandse delicatesse

Gouda 48+ is een van de populairste kazen ter wereld. Deze typisch Nederlandse kaas staat bekend om zijn volle en romige smaak. Hierdoor is hij geschikt voor verschillende culinaire toepassingen.

Gouda 48+ kaas bij FNZ Kaas

Bij FNZ Kaas zijn we trots op ons assortiment Gouda 48+ kazen. We garanderen altijd de hoogste kwaliteit en bieden verschillende mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. In ons assortiment vindt u Gouda 48+ in verschillende rijpheden. Zo kunt u kiezen uit jong, extra belegen en oud.

Verder kunt u kiezen uit Gouda 48+ kazen uit verschillende regio’s. Zo bieden wij kazen uit Friesland, Brabant en Noord-Holland aan. Deze diversiteit maakt het mogelijk om de perfecte kaas te vinden die past bij uw smaakvoorkeuren.

Ruime keuze in gewicht

Wij begrijpen dat iedere klant andere wensen heeft. Daarom bieden we Gouda 48+ kazen in verschillende gewichten. Zo kunt u kiezen uit stukken van 1 kg, 3 kg en +-4 kg, of zelfs hele kaaswielen van 12 kg. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen welke hoeveelheid het beste past bij uw gezin of evenement. Door onze klantgerichte aanpak kunt u de perfecte kaasbeleving creëren.

Kiest u voor een Gouda jong kaaswiel?

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een Gouda jonge kaaswiel, bekend om zijn frisse en milde smaak. Deze 48+ jonge kaas is een populaire keuze voor liefhebbers van Goudse kaas. Wij bieden u niet één, maar twee verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen uit een Gouda jong kaaswiel afkomstig uit Friesland en een variant uit Brabant.

Beide regio’s hebben hun eigen unieke smaakkenmerken en tradities. Hierdoor heeft u de vrijheid om het Gouda jonge kaaswiel te kiezen dat het beste bij uw smaak past.

Een ander soort kaaswiel kopen? Dat kan natuurlijk ook.

Eenvoudig online bestellen

Bent u geïnteresseerd in het proeven van onze Gouda 48+ kazen van hoge kwaliteit? Dan kunt u deze kaas gemakkelijk en snel bestellen. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden we een handige online bestelservice. Plaats uw bestelling bij ons en wij bezorgen de kaas binnen twee dagen bij u thuis. Geniet van het gemak en de kwaliteit van FNZ Kaas.


Producten (€ excl. btw)