Een Goudse kaas, gemaakt van Hollandse melk slechts enkele weken gerijpt in ons pakhuis.
Deze kaas wordt gemaakt van Hollandse melk. Na 8-10 weken rijpen verlaat hij het pakhuis.
De lente is gestart en dat is te proeven in onze lentekaas. Een heerlijke kruidenkaas met o.a. zongedroogde tomaten en olijven.
Deze kaas wordt gemaakt van Hollandse melk. Heeft ruim 4 maanden gerijpt in ons pakhuis.
Komt tijd, komt smaak kunnen we wel zeggen. Door de optimale temperatuur en luchtvochtigheid heeft de kaas alle tijd om op smaak te komen.
Een hele kaas van 4 kilo op traditionele wijze gerijpt op houten planken vol van smaak.
Een hele kaas van 4 kilo 7-8 weken gerijpt
Een hele kaas van 4 kilo belegen vol van smaak en op traditionele wijze gerijpt op houten planken
Dit kilostuk 35+ jong belegen kaas biedt een heerlijke, minder vette optie voor kaasliefhebbers