Vanaf € 35,- Gratis thuisbezorgd 026 382 7903 Contact Veelgestelde vragen Home Inloggen

Noord-Hollandse kaas

Noord-Hollandse kaas kopen

Bent u op zoek naar een website waar u Noord-Hollandse kaas kunt kopen? Dan bent u bij FNZ Kaas aan het juiste adres.

De smaak van Noord-Hollandse kaas

Noord-Hollandse kaas staat algemeen bekend om zijn rijke smaak en traditionele bereidingswijze. De kaas wordt gemaakt van de beste melk van Nederlandse koeien en dat proeft u in elke hap. FNZ Kaas legt de nadruk op ambachtelijke kwaliteit en eerlijke prijzen. Onze Noord-Hollandse kazen zijn het resultaat van generaties vakmanschap en toewijding.

Onze belofte aan u

Bij FNZ Kaas garanderen we kwaliteit van onze producten. Wij geloven in de pure smaak en ambachtelijke kwaliteit van Noord-Hollandse kaas. Al onze kazen worden ambachtelijk gerijpt op houten planken. Hierdoor kan de smaak zich goed ontplooien. We halen de hele kaas direct op bij de fabriek en bezorgen hem persoonlijk bij u op het erf. Zo bent u altijd verzekerd van de meest verse Noord-Hollandse kaas.

Noord-Hollandse kaas: Meer dan een smaak

Noord-Hollandse kaas is niet zomaar kaas; het is een stukje Nederlands erfgoed. De traditie en passie waarmee deze kaas wordt gemaakt zorgen voor een unieke beleving. FNZ Kaas biedt u niet alleen een product, maar ook een verhaal. Een verhaal van vakmanschap, toewijding en het pure genot van Noord-Hollandse kaas.

Noord-Hollandse kaas kopen bij FNZ Kaas

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft niet meer naar de kaashandel. U kunt namelijk onze Noord-Hollandse kaas eenvoudig online bestellen. We bieden hiervoor twee handige opties.

Optie 1: Levering aan huis

Wij hebben verkopers die door het hele land rijden om de kaas persoonlijk bij mensen thuis af te leveren. Kiest u ervoor om in de bezorgroute opgenomen te worden? Dan kunt u verwachten dat de verkoper elke zes weken bij u thuis komt. Zo heeft u altijd voldoende kaas in huis. Bovendien kunt u de gewenste kaas eenvoudig bestellen bij de bezorger.

Optie 2: Online kaas bestellen

Bent u ongeduldig en wilt u niet wachten tot de verkoper naar u toe komt? Dan bieden kunt u ook eenvoudig online bestellen op onze webshop. Hier kunt u eenvoudig uw favoriete Noord-Hollandse kazen selecteren en bestellen. En het wordt nog beter: bestelt u voor minimaal €35 aan kaas, dan betaalt u geen verzendkosten!

Een uitgebreid assortiment Noord-Hollandse kaas

Onder melkveehouders staat FNZ bekend om zijn ambachtelijk gerijpte Goudse kaas, die verkrijgbaar is in verschillende rijpingsgraden. De kaas wordt geleverd in stukken vanaf 1 kilo en is vacuüm verpakt. Hierdoor is de kaas gegarandeerd vers en lang houdbaar. Maar er is meer! Naast de bekende Goudse kaas hebben we ook andere kaassoorten, zoals Edammer, Beemster, Friesblond, Landana, Milner, Ouwe Jongens en Prima Donna.

Noord-Hollandse kaas online kopen

Noord-Hollandse kaas online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Op onze gebruiksvriendelijke website kunt u moeiteloos uw favoriete kazen selecteren en bestellen. Binnen twee werkdagen wordt de kaas bij u thuis afgeleverd. Bestelt u kaas voor minimaal €35, dan is de verzending gratis. Geniet van de unieke smaken en merken die we aanbieden. Ontdek zelf waarom FNZ kaas zo populair is onder kaasliefhebbers.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik Noord-Hollandse kaas bij FNZ Kaas kopen?

We leveren we al meer dan 100 jaar kaas van hoge kwaliteit. Deze kaas wordt speciaal voor boeren en door boeren gemaakt. Dus wilt u kaas kopen bij de boer in Noord-Holland? Kies dan zeker voor FNZ Kaas. Onze Noord-Hollandse kaas is een stukje Nederlands erfgoed, bekend om zijn rijke smaak en ambachtelijke bereidingswijze. We bieden ambachtelijke kwaliteit en eerlijke prijzen. Bovendien garanderen we dat u de meest verse kaas krijgt.

Waarin verschilt Noord-Hollandse kaas van andere kazen?

Noord-Hollandse kaas staat bekend om zijn unieke smaak en traditionele productiewijze. De kaas wordt gemaakt van de beste melk van Nederlandse koeien. Dit resulteert in een rijke en karakteristieke smaak. De Noord-Hollandse kazen worden traditioneel gerijpt op houten planken. Hierdoor kan de smaak zich optimaal ontwikkelen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestelt u Noord-Hollandse kaas online bij ons? Dan streven wij ernaar om uw bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis te bezorgen. Zo kunt u snel genieten van uw favoriete kaas.

Wat als ik minder dan €35 aan kaas bestel?

Bestelt u voor minimaal €35 aan kaas bij FNZ Kaas, dan betaalt u geen verzendkosten. Is uw bestelling onder dit bedrag, dan brengen we € 5,95 aan verzendkosten in rekening. Het loont dus om wat extra lekkers aan uw bestelling toe te voegen!

Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie?

Voor meer informatie over FNZ Kaas en onze producten kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. We helpen u graag met al uw vragen en wensen over Noord-Hollandse kaas.


Producten (€ excl. btw)